Annemieke Scharloo (1960), coach op drijfveren

annemieke scharlooOns gedrag is onbewust, maar wordt aangestuurd door onze drijfveer. Welke drijfveer verantwoordelijk is voor ons gedrag, is een boeiend zoekproces waarbij ik graag ondersteun. Door een aantal gesprekken, wordt de drijfveer duidelijk en leer je begrijpen waarom je doet wat je doet. Vaak wordt duidelijk: het zit ‘m uiteindelijk niet in je leidinggevende, je partner, je baan of je huis. Het zit in jezelf. Jij bent zelf in staat om de beperkende overtuigingen, veroorzaakt door je drijfveer bij te stellen. Lukt het bijstellen van die beperkende overtuiging, dan gaat je leven er echt anders uitzien.

Het is dan ook om die reden, dat ik als motto voor mijn eigen site , die je vindt onder www.scharlooadviesencoaching.nl, heb gekozen voor: Inzicht geeft uitzicht.
Wil je meer inzicht in mijn manier van coachen, dan kun je ook eerst met een groepje van 3 tot 5 mensen, dat je zelf bij elkaar brengt een tea-with-a-bite met mij afspreken. Laat je verrassen onder het genot van thee met wat lekkers, wat het betekent om je drijfveer te kennen.

Easy Dolphin ondersteunt

 ontdekfabriekronaldmcdonald

easydolphin-payoff-nl