Skip to main content
.

Han de Ronde, personal & team leadership coach

FVV_4826bklein

"Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door talent ontwikkeling. De kans zien en grijpen om je verder te ontwikkelen, te leren van een situatie en een volgende stap te kunnen maken. Ik pas dit zelf toe. Daarom ben ik coach geworden."

 

Han de Ronde (1951) is coach en zeilliefhebber. ’Ik geniet ervan om in een rank jachtje met grote, witte zeilen voortdurend in te spelen op kleine veranderingen in wind en water om de boot schijnbaar moeiteloos door de golven te laten klieven. Zo zie ik ook het coachingsproces: de coachees bijstaan in het vinden van de optimale route langs de barrières en obstakels die mensen op hun weg vinden, zodat zij weer vol energie en met plezier aan het werk en met hun leven verder gaan.’

'Als coach luister ik en stel vragen. Pasklare oplossingen zul je van mij niet krijgen, want het antwoord op je vragen draag je al in jezelf. Ik help je alleen je bewust te worden van dat antwoord. Mijn stijl is persoonlijk en invoelend, maar soms ook helder en confronterend.

Deze stijl heb ik ontwikkeld als leidinggevende op directieniveau in een internationale omgeving bij zowel kleine organisaties als multinationals. Studies hebben mij de theoretische kennis van coachen bijgebracht, en ik heb die kennis gedurende de ruim dertig jaar van mijn carrière veelvuldig in de praktijk getoetst en aangescherpt.'

In de sport heb ik mijn belangstelling ontwikkeld voor het toepassen van de "Inner Game of Golf" coaching.

mandala HanVoor het coachen met behulp van het Lumina Spark en Lumina Leader persoonlijk profiel ben ik geaccrediteerd door Lumina Learning.

 

 
Voor een bijzondere persoonlijke karakteristiek, klik hier.

Laatste nieuws

Online coaching

Door de vele beperkingen, veroorzaakt door de Corona pandemie, heeft het online coaching werk een grote kans gekregen.  Zowel sessies met management teams als persoonlijk leiderschap coaching, heeft inspirerende ervaringen opgeleverd.