Skip to main content
.

Rolf van den Wall Bake, internationale trainer & coach

Rolf ImpulsusMijn bovenliggende passie is “verbinding tussen mensen”.

Managers en medewerkers zijn éérst mens en dan pas professional. Hun persoonlijke kwaliteit is de basis voor elke andere kwaliteit. Resultaten worden door mensen tot stand gebracht, organisatieresultaten zijn daar een gevolg van. Waarden geven betekenis, verbinden en sturen ons gedrag. Waardeprofielen geven inzicht in welke waarden jou drijven. Op teamniveau worden gedeelde waarden zichtbaar, evenals te versterken en te reduceren waarden. In combinatie geeft dit een gericht ontwikkeltraject voor zowel individu als team.

Hoe bereik je dat mensen liefst elke dag opgeruimd en voldaan naar huis gaan en zich de volgende dag met plezier weer op hun werk melden?

Zelfonderzoek, zelfkennis en zelfevaluatie zijn de basis voor groei en ontwikkeling. Van daaruit zorg je dat je je eigen zaken op orde hebt en bouw je aan een effectieve samenwerking met anderen, zowel intern als extern. Uitgangspunt is dat jij steeds weer de initiator van verandering kan zijn. Een effectieve communicatie en focus op verbinding staan daarbij centraal.

Vanuit mijn uitgebreide internationale managementervaring in het bedrijfsleven heb ik ook een passie overgehouden voor het effectief omgaan met andere culturen. Ik heb met veel plezier in 8 landen gewoond en gewerkt en werk nu internationaal vanuit Zwitserland. Gebaseerd op de benadering van Prof. Geert Hofstede geef ik workshops en colleges over Intercultureel Leiderschap en Communicatie.

ciep.png
Voor het systematisch en blijvend sturen op partnerschap, inspirerende kwaliteit en excellente resultaten heb ik een accreditatie bij CiEP.

itim-international-logo
Voor het trainen/coachen in Intercultureel Leiderschap en communicatie ben ik geaccrediteerd door Itim International.

IBI
Voor het coachen met behulp van de Intercultural Readiness Check ben ik geaccrediteerd door Intercultural Business Improvement

corecommit
In het werken met waardeprofielen ben ik als Change Management Practitioner gecertificeerd door Core Commit.

Laatste nieuws

Online coaching

Door de vele beperkingen, veroorzaakt door de Corona pandemie, heeft het online coaching werk een grote kans gekregen.  Zowel sessies met management teams als persoonlijk leiderschap coaching, heeft inspirerende ervaringen opgeleverd.