Easy Dolphin Intervisie Topic Leader bij nextOEM

nextOEM

Brainport, Europese toptechnologieregio van formaat, omvat Zuidoost-Brabant en is de spil van een netwerk dat zich over Zuidoost-Nederland en de landsgrenzen uitstrekt. Kern is de regio Eindhoven, met circa 740.000 inwoners en 400.000 arbeidsplaatsen. In 2011 werd de regio de prestigieuze titel ‘Intelligent Community of the Year’ toegekend door het Intelligent Community Forum (ICF) uit New York. Brainport Regio Eindhoven mocht zich daarom een jaar lang de slimste regio van de wereld noemen.

Brainport Development lanceert NextOEM een programma dat op zoek gaat naar snelgroeiende hightech bedrijven, die de potentie hebben zich te ontwikkelen tot een Original Equipment Manufacturer (OEM) met een omzet van minstens 100 miljoen euro per jaar. Een uitgebalanceerd programma van coaching, intervisie en kennisoverdracht door experts in combinatie met het aantrekken van risicokapitaal helpt de maximaal tien deelnemers hun groeiambities waar te maken. Doel van het programma is mee te bouwen aan de volgende Philips of ASML.nextOEM programma

NextOEM biedt een inspirerend, intensief en kwalitatief programma van zes maanden met o.a. coaching, intervisie, masterclasses, pitches voor venture capitalists, een bezoek aan een gerenommeerd bedrijf en aan een toptechnologieregio. De begeleiding wordt verzorgd door ervaren ondernemers uit deze groeifase en doorgewinterde investeerders. Het programma, dat ruimte biedt voor maatwerk naar behoefte, bereidt ondernemers voor op snelle groei. Bijvoorbeeld door het geven van advies bij het invullen van een volgende financieringsronde, het vinden van belangrijke (internationale) klanten, het inrichten van een professionele supply chain voor industrialisatie, het beschermen van het IP, het samenstellen van een gebalanceerd management team, het structureren van de onderneming voor groei en het doorontwikkelen van het businessplan, om te voldoen aan de hoge standaarden van investeerders. Een aantal gerenommeerde experts biedt scans, workshops en ondersteuning. Investeringsfondsen werken mee aan het versterken van de investeringsaanvragen.

Easy Dolphin is in het programma verantwoordelijk voor de bouwsteen intervisie (element 4).

"Gedurende het nextOEM programma wordt een module “Intervisie” aangeboden. Je zult ervaren dat het nextOEM programma een intensief en gefocusseerd karakter heeft, waarbij regelmatig veel inzichten bij jou ontstaan. Over deze inzichten, de kwaliteit ervan en toepasbaarheid voor jou, kun je in een kleine, stabiele en vertrouwde groep verder praten. Intervisie heet deze waardevolle methode om zo op een goed gestructureerde wijze te klankborden, waarmee je jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling een verdere impuls kunt geven. De groep zal gedurende alle Intervisie sessies dezelfde samenstelling houden; er zijn er zes voorzien in samenhang met het workshop schema. Het Intervisie proces wordt ondersteund door een team leiderschap coach.

Intervisie is een methode om in een kleine groep van professionals, op een intensieve wijze te leren, door in een gestructureerde discussie gezamenlijk nieuwe inzichten en oplossingen te vinden, beginnend met kwesties uit de dagelijkse werkpraktijk. Ieders bijdrage is nodig en wordt benut".

Easy Dolphin ondersteunt

 ontdekfabriekronaldmcdonald

easydolphin-payoff-nl