Gecertificeerd als Professional Certified Coach (PCC) door de ICF

icflogocolor

In september heeft de International Coach Federation mij gecertificeerd als Professional Certified Coach.

Ik ben blij en dankbaar dat ik samen met mijn coachees, juist omdat zij vertrouwen in mij hadden, deze weg heb af kunnen leggen. Een van de certificatie-eisen is meer dan 750 betaalde uren coaching te hebben verstrekt. Jullie hebben dat mogelijk gemaakt.

Het voelt als een inschrijving in een beroepsregister. Het proces van certificering omvatte ook een masterclass met peer coaches, die zeer leerzaam was, juist om de vaardigheden nog eens aan te scherpen. Om de “credential PCC” te mogen blijven voeren, zal ik elk jaar mijn coaching vaardigheden in specifieke trainingen en ervaringen blijven verbeteren. Bovendien ben ik gebonden aan de ICF Ethics Code.

Ik heb gekozen deze stap te zetten omdat ik mijn hele leven al gefascineerd ben door talentontwikkeling. De gelegenheid te zien om jezelf verder te ontwikkelen en die kans ook te grijpen, te leren van een situatie en daarna een volgende stap durven zetten. Ik pas dit zelf toe. Daarom ben ik coach geworden.

Als zeiler weet je nooit je hoe de wind je schip zal beïnvloeden, je moet voortdurend alert zijn en je eigen keuzes voor de zeilvoering optimaliseren. Ik vind dit een geweldig gevoel en een uitdaging. Zo wil ik jou als coachee kunnen begeleiden.

De ICF (1995) is de grootste internationale beroepsvereniging van individuele professionals voor zakelijke en persoonlijke coaching. Door wereldwijd een universele kwaliteit en werkwijze te bieden, stelt ICF de norm in coaching. De ICF-certificering is een internationaal erkend en herkend keurmerk.

De ICF heeft meer dan 27000 leden in 136 landen, waarvan er in 2016 ongeveer 6800 PCC-certificatie hebben.

FVV 4826bklein

Han de Ronde
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.linkedin.com/in/handeronde

Easy Dolphin ondersteunt

 ontdekfabriekronaldmcdonald

easydolphin-payoff-nl